George Safta

Sunt ceea ce aleg sa fiu!

Jegul din Romania

Salutari, nu am mai scris de foarte mult timp pe blog si chiar voiam sa renunt de la aceasta practica deoarece nu imi aducea niciun beneficiu. Cel putin asa credeam pe atunci dar totul pare sa se fi schimbat in ultima perioada si am dorinta de impartasi credintele si convingerile mele si cu alte persoane. Acesta este un subiect pe care il voi aborda cu alta ocazie. Acum sa revenim la oile noastre si sa vorbim de ce s-a intamplat in ultima periaoda, cel putin cu alegerile, in Romania.

 

De ce jeg? Pentru ca asta s-a creat de o luna incoace (si nu numai). Acel dobitoc comunisto-socialisto-democrat cu fata unui copil aflat la pubertate si cu un partid care il ridica il slavi, mai ceva ca PC-ul pe Ceausescu, are tupeul sa isi bata joc de tot ce tine de libertate si democratie in Romania dupa care sa iasa in fata si sa zica ca sutine tara pentru o cauza nobila.

Aceasta fetita bolsevica, dupa ce in 2009 sustinea ca sistemul de furt al celor de la PDL este mai bun ca al lor, vine in 2014 si candideaza la presedintia aceste tari dupa ce a ABUZAT sistematic de constitutia Romaniei si ne-a patat numele in strainatate prin tacticile lui comuniste.

A SUBJUGAT integritatea si impartialitatea unor posturi de televiziune prin presiuni politice si  mite electorale. Si-a trimis sluga, si aici ma refer direct la Liviu Dragnea,  sa il ridice in slavi si sa fraudeze voturile in favoarea lui, fix in judetul in care a fost presedinte al Consiliului Judetean pentru 12 ani. La fel ca si la referendumul pentru demiterea lui Basescu, acesta a luat masini si i-a trimis pe prostii (da, pot sa-i numesc prosti) fara valoare sociala si indiviudala pentru a vota la urne multiple.

Mai e si treaba din strainatate. A vazut ca nu sunt favorabile voturile din disapora asa ca a creat haos la sectiile de votare. Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar putea fi, tu ca cetatean al unei tari, sa nu poti sa votezi pentru un candidat pe care tu il consideri potrivit pentru functia aia. Practic, toata liberatea garantata de democratie se opreste in acel moment.

In plus, in aceasta campanie nu am vazut altceva de la acest politruc decat mesaje de denigrare a adversarilor si de acuze aduse fara vreo baza legala sau fara ca vreuna sa se adevereasca. Cel mai rau m-a deranjat faptul ca au implicat si televiziunile in toata treaba lor murdara.

M-am staturat sa ma murdaresc, ca si cetatean al acestei tari,  de jegul produs de aceste dejectii politice si de acesti hoti cu un complex de inferioritate. M-am mai saturat ca niste ordinari sa profite de voturile unor oameni care nu stiu sa faca diferenta dintre socialism si liberalism. M-am saturat sa ascult aceleasi “mesaje” politice prin care se acuza unul sau altul. M-am saturat sa vad ca oamenii au incetat sa colaboreze intre ei astfel incat sa progreseze tara, sa creeze un loc in care se poate trai decent. M-am saturat sa ii vad la fiecare alegeri prezidentiale (si nu numai) cum se bat pentru putere.

M-am saturat…

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: