George Safta

Sunt ceea ce aleg sa fiu!

Ajută-ți viitorul!

kid_brainPotrivit unui studiu din 2008, legat de nivelul de educație din România, suntem sub nivelul mediocrității. 

Se pare că suntem penultimii și la citit. Nu mă miră acest lucru văzând oameni ca Vanghelie, care este un exemplu foarte prost, cum este ales în funcții din stat. Probabil i se trage de la prea multe ”almanahe” citite.

Ei bine, asta se pare că ne afectează foarte tare. În media sunt promovate tot felul de pițipoance care nu au idee cu ce se mănâncă limba română, iar copii sunt expuși la aceste ”atrocități”. Cine nu și-ar dori să aibă un copil deștept?

Cei de la BrainFitness, în urma unui studiu realizat de cercetătorii de la Wisconsin University si University of London, au aflat de ce ai nevoie să te ajuți, dar totodată să-ți ajuți copilul să se dezvolte intelectual.

Cum putem face asta?

Ei bine, eu pot să vă dau un sfat care este dovedit științific și ajută foarte mult la dezvoltarea creierului. Fitness pentru creier. Am pomenit mai înainte de el, dar ce e?

Sună cam ciudat. Te gândești ”Oare trebuie să-mi pun creierul pe bandă și să alerge? Asta înseamnă fitness, nu?”

Corect. Doar că în alt mod. Poți face asta printr-o alimentație sănătoasă precum ciocolata neagră, spanacul, fructele de pădure, vin roșu sau chiar și prin exercițiul fizic. Dar cel mai important este că te poate ajuta ca părinte, sau viitor părinte, la îmbunătățirea și/sau dezvoltarea activității creierului copilului.

Acest program include și jocuri pentru a face cât mai atractive activitățile care pot îmbunătăți performanța. Deci, sunt un mod distractiv de a învăța.

Sunt multe legături între creier și activitățile pe care le desfășurăm zilnic. Este o posibilitate ca să te ajuți pe tine, și totodată să-ți ajuți și copilul.

Fii responsabil și ai grijă de viitorul tău. Și nu mă refer doar la cel material, ci și la cel care îți va purta cu mândrie genele și care te va face să-ți amintești de ce încă lupți pentru viitor.

 

S-auzim numai de bine! Nu de alta, dar de rău ne-am săturat.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: