George Safta

Sunt ceea ce aleg sa fiu!

Cum să faci bani

brain_money_2Probabil sunt câțiva care se întreabă cum să facă bani. Să stabilim de la început că nu poți să faci bani stând degeaba. Uite câteva sfaturi care ar putea să te ajute.

1. Pregătește-te prin învățământ de stat.

Pentru un potential job, ceva care îți doreai de mult, trebuie să ai atât experiență, cât și cunoștințe. Experiența o să o acumulezi mai târziu. Inițial este important să te axezi pe cunoaștere și pe dezvoltare personală.

Cum poți să faci asta? Ai putea să urmezi o facultate cu un profil care ar putea să-ți dea cunoștinte despre un domeniu pe care vrei să-l urmezi. Ex: Facultatea de Jurnalism pentru o eventuală carieră în jurnalism, sau Politehnica pentru o eventuală cariera în IT.

Dacă există ceva mai specific care îți place, ca de exemplu cinematografia, și vrei să te faci cameraman, poți să urmezi o școală post-liceală care te poate forma și îți poate asigura multe cunoștințe în acest domeniu. Interesează-te să vezi unde poti să găsești ceea ce vrei tu să faci. Important este să faci ceea ce-ți place.

Poți să faci asta și din fața calculatorului. Există studii care se pot face pe net. Și, de ce nu, există foarte multe informații gratis pe internet. Apropo de asta, am auzit de un concept acum puțin timp.Se numește BrainFitness. Este foarte interesat și te poate ajuta să îți îmbunătățești memoria, atenția, autocontrolul, estimarea, luarea deciziilor și multitasking-ul. Toate acestea se pot dovedi folositoare într-un viitor job, sau chiar în jobul actual.

Dacă vrei să aflii mai multe, intră pe site și verifică. Eu recomand asta, și chiar au niște jocuri amuzante care te pot ajuta să evoluezi.

2. Plătește-i pe alții să te învețe. Acest mod este mai ușor, dar te costă mai mult. Sunt oameni care au deja bani foarte mulți, care chiar vor să îi ajute și pe ceilalți să își facă o carieră prosperă. Desigur, acestea cu un preț. Un preț care nu este prea mic, dar dacă ai la dispoziție banii, pot fi foarte folositori. Au cunoștinte în domeniu afacerii, sunt practicieni, și ai mai multe șanse să avansezi așa.

Asta contează foarte mult și de domeniul în care vrei să activezi. În unele domenii nu se pot găsi astfel de oameni. În general se învârt prin mediul de afaceri și tot ceea ce ține de bursă, investiții și restul.

Gândește-te foarte bine ce vrei să faci, dezvoltă-te în acest sens și vei avea succes. Sunt sigur de asta.

S-auzim numai de bine! Nu de alta, dar de rău ne-am săturat.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: