George Safta

Sunt ceea ce aleg sa fiu!

Cum să te distrezi fără bani

logoimage_SOMENIGHTS_biggerNu poți să faci nimic fără bani, așa că stai acasă.

Glumesc, poți să faci multe lucruri distractive fără bani.

1. Plimbare în parc. Ia-ți prietenii și fugi în parc. Știi că ai nevoie de asta. Este un prilej foarte bun să te relaxezi, să îți revezi, sau să îți îmbunătățești relațiile cu prietenii tăi. Să nu bagi iar scuza cu timpul. Ai timp, dar preferi să-l folosești altfel și asta te demoralizează. Deci? Ce mai aștepți? Hai, pune mâna pe telefon și sună-i. Au nevoie de tine, ținând cont că i-ai ignorat atâta timp.

2. Plimbare cu bicicleta. Urcă-te în șa precum cowboy-ii din vestul sălbatic și fugi la plimbare. Ia-o spre munte, spre mare, nu contează! Ajută și la sănătate. Pe lângă asta, e un lucru foarte distractiv.

3. Dansează! Dansați, fraților! Nu contează că ești în club, acasă, la facultate sau în oricare alt loc. Este amuzant, sănătos și poate crea dependență. Nu are importanță dacă ai vreun skill la așa ceva, dă-i drumu. It’s just you and the music! Be as one!

Cam atât îmi trece prin minte. Dacă mai știți voi câteva, nu vă sfiiți să le postați.

Single Post Navigation

6 thoughts on “Cum să te distrezi fără bani

  1. Daca mergi pe vremea asta in parc, o sa iti clantane dintii in gura, mai George. :-)) Dar sunt de acord cu dansatul.

  2. film acasa cu prietenii! 🙂 e ieftin, in gasca si daca adaugati o sticla de vin sau chipsuri iese o seara perfecta! asta daca nu va imbatati si incepeti sa radeti, as we always do!

  3. Acasa, la Valcea, mergea faza cu drumetiile ca doar aveam vegetatie aproape. Ba un mers pe Capela, ba o drumetie pe muntii Cozia, ba pe Malul Alb. Iar baietii bateau toata ziua mingea in curtea scolii (erau 3 terenuri mari de fotbal). Nu ne plangeam ca nu avem ce face daca nu avem bani.
    Aici, in Bucuresti e mai greu cu vegetatia si fotbalul. Da’ sa-ti strangi prietenii si sa stati de palavre, filme, jocuri (poker, remi, carti) si ce s-o mai putea face acasa, fara bani, nu costa nimic, iar distractia e mai mare decat daca ai cheltui bani la o bauta.

  4. ina on said:

    eu si o amica de-a mea am ramas fara bani zilele astea. fraaate, am fost la padure, ne-am intins pe iarba, am cules flori…a fost chiar FAIN!
    Si cum nu s-a incheiat ziua, chiar am chef sa mai fac si alte lucruri. acum caut idei:)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: