George Safta

Sunt ceea ce aleg sa fiu!

Go fitness, go brain fitness!

brain fitnessAzi am dat peste un concept nou. Se numește Brain Fitess. Se pare că este un mod de ați antrena memoria, atenția, autocontrolul, estimarea, luarea deciziilor și  multitasking-ul

Nu stau să vă explic de ce este important să ai toate acele categorii antrenate, pentru că este clar pentru fiecare, dar am să vă zic ce cred eu despre ele. Dacă vreți să citiți mai multe despre ce puteți îmbunătăți, și cu ce beneficii, cu Brain Fitness dați click  aici.

După câteva ture de site și după ce am citit ce era de citit pe acolo am realizat că este destul de important acest tip de fitness. De ce?

Îmbină utilul cu plăcutul. Cum așa? Au diferite tipuri de jocuri interactive care îți pot crește anumite abilități intelectuale și care sunt bazate pe cercetări științifice (deci nu sunt făcute aiurea). Imaginați-vă ce posibilități poți să ai într-un posibil job când ești așa de bine antrenat. Dacă nu puteți să vă imaginați, vă recomand Brain Fitness.

Poți să-ți creezi tu programul tău personalizat, ceea ce este super, și ceea ce consider eu că este cel mai tare, au demo-uri pentru fiecare aplicație. Poți să o testezi, și dacă îți place poți să o cumperi.

Pe site au și o pagină de Știință. Ceea ce mi se pare super. Acolo au explicate în detaliu fiecare argument care să susțină brain fitness-ul, și totul în urmă unor studii. De la relația sistemului nervos cu sistemul imunitar, exercițiul fizic și dezvoltarea creierului până la nutriția pentru creier.

Se pare că și Napoleon a apleat la Brain Fitness :)).

 

Loredana, cred că ar trebui să vezi care e treaba cu Brain Fitness. Studiem la o facultate care ne solicită creierul foarte mult, iar eu zic că ar fi avantajoasă o astfel de resursă pentru dezvoltarea creierului.

Alexandra, dacă tot faci fitness pentru a te menține într-o formă super, de ce nu ai face și Brain Fitness? Îți dai seama posibilitățile pe care le poți avea făcând două tipuri de fitness? Let’s go fitness, Brain Fitness!

Lavinia, sigur sănătatea creierului este foarte importantă. Ideile de afaceri ar fi mult mai ușor de realizat dacă ai avea un creier antrenat și relaxat. Do it with brain!

Single Post Navigation

2 thoughts on “Go fitness, go brain fitness!

  1. Pingback: BrainFitness, noua yoga pentru minte « Fata cu ardeiul iute

  2. Pingback: Și creierul poate face fitness « loredana bobei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: