George Safta

Sunt ceea ce aleg sa fiu!

ARD-ul și religia

După succesul extraordinar din campania cu prezervativele, ARD-ul s-a gândit să împartă calendare bisericești. Probabil pentru a le fi iertată greșeala, sau vor să ajungă cu toții în rai.

Asta îmi seamănă foarte tare cu gestul ăla pe care îl au păcătoșii. Mai exact, imediat cu au făcut ceva rău, hop se duc la biserică ca să li se ierte păcatele. Ori, ca în cazul ARD-ului, fac ceva benefic în slujba bisericii. Dacă tot regretă așa de tare că au păcătuit, de ce Dumnezeu se mai duc la biserică ca mai apoi să vină să li se ierte aceleași păcate?

Hopa, am cam deviat de la subiect. Să revenim la campaniile vizibile și total penibile ale ARD-ului. Dar mă întreb ce face concurența? În afară de realitatea.net, pe care sunt niște bannere pro USL, nu prea sunt așa vizibile campaniile lor. Fără să caut în vreun fel vreo campanie am ajuns să dau peste două dintre cele ale ARD-ului. Ceea ce mă face să mă întreb dacă nu cumva USL vrea să lăse ARD-ul să se distrugă singur. Ori nu sunt destul de inventivi încât să audă lumea de penibilitatea ori ingeniozitatea lor.

Calendare bisericești? Serios? Dacă tot sunt așa de sfinți, vreau să văd toți liderii ARD cum donează toți banii pentru campanie către centre de ajutorare a diferitelor persoane sau animale (nu trebuie să le ignorăm și pe ele), și apoi să vină la biserică și să se spovedească în fața poporului.

De fapt, vreau să văd toată clasa politică făcând acest lucru. Asta mi-ar readuce oarecum încrederea în ei. Sau poate nu. Probabil ar face asta din motive total greșite.

Oricum, până la urmă rămâne să decideți voi dacă este o idee bună ceea ce au făcut ARD-ul dar eu zic de pe acum. PRAF! Praf, pulbere fină!

calendar_ard

Ei, până data viitoare, s-auzim numai de bine! Nu de alta, dar de rău ne-am săturat!

Single Post Navigation

4 thoughts on “ARD-ul și religia

  1. chereji on said:

    ei cred ca, cu orice se face campanie…:))

  2. Pingback: ARD-ul și mizeria | George Safta

  3. Nu cred asa ceva… #-o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: