George Safta

Sunt ceea ce aleg sa fiu!

Bătaia-i ruptă din rai

Patru femei au reușit să facă ce nu au reușit 100 de oameni. Dacă dintr-o sută de oameni, înarmați cu bâte și topoare, au ieșit 0 răniți (vezi aici), se pare că în această altercație au ieșit cel puțin 4 țigănci șifonate, probabil și un copil, doi pe acolo.

Ce se întâmplă, vă întrebați?

Cam ce se întâmplă în România, zi de zi. Săracii la cerșit, țigăncile la vândut flori prin centrul orașului. Problema e că două țigănci, Sanda și Marcela, s-au gândit să dea iama în florile unor țigani, probabil pe premisa “sunt de-ai noștrii și ne lasă”. Ei bine, furtul nu a decurs prea bine și ceilalți țigani au sărit la bătaie. Probabil și ele au fost mirate de acest lucru.

Și cum este normal într-o țară evoluata și cu un spirit civic dezvoltat până în înaltul cerului, cei din zonă s-au gândit să scoată telefoanele și să filmeze. Până la urmă, asta fac oamenii cu simț civic, nu? La un moment dat încearcă un domn să aplaneze altercația și se alege cu o udătură zdravănă. Nu el a fost ținta, dar ce să-i faci… victime colaterale.

Se pare că polițiștii nu pot lua nicio măsură împotriva lor deoarece nu au acte și nu au cum să le dea o amendă. Chiar dacă ar fi emisă o amendă, probabil partea vătămătoare nu va plăti. “Oamenii legii” nu au ce să facă decât să se uite, eventual mai bagă și ei un pariu pe care iese câștigător. Că na, ducem o viață grea și trebuie să trăim cumva.

Ei bine, până la urmă o tanti flutură un băț ca o sabie laser pe acolo și reușește să aplaneze conflictul. Momentul de confuzie și debusolare totală din partea țigăncilor agresive apare atunci când tanti se hotărăște să-i ardă un băț peste mână uneia din țigănci, precum Obi-Wan Kenobi lui Luke Skywalker în bătălia lor finală.

După o poveste așa șto, vă invit să priviți și voi minunăția de film.

Să auzim numai de bine, că de rău ne-am săturat!

Single Post Navigation

One thought on “Bătaia-i ruptă din rai

  1. laviniaboitos on said:

    precum Obi-Wan Kenobi…:)))priceless

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: