George Safta

Sunt ceea ce aleg sa fiu!

ARD-ul și prezervativele

Încep direct prin a spune că nu am nicio apartenență politică, dar acest mesaj mi s-a părut absolut genial. Genial de stupid!

Mă întreb dacă nu cumva cei care au făcut campania au rămas cu niște prezervative de la o campanie, Durex, anterioară. Sigur nu au stat prea mult să se gândească când au conceput mesajele și campania în sine. Oare cum au ajuns ei la concluzia asta?

Mai întâi să analizăm mesajul. “Vrei să te eliberezi de stresul provocat de USL? Protejează-te și Arde-i în cabină!

Da, vreau să mă eliberez de stresul provocat de USL. Ce? Cum adică să mă protejez și să-i ard în cabină? Totuși, din câte știu, legea interzice clar sexul în locuri publice. Pot să zic că-mi place perversiunea din spatele mesajului, și mai ales partea cu “vrei să te eliberezi de stres?”. Probabil că răspunsul ar fi ceva de genul “Yeah, all over your mouth” (porn quote). Și probabil că acesta este și răspunsul meu pentru campania în sine.

Dacă sunt persoane care nu folosesc prezervative când se “ard”? Ce pot ele să facă în cazul în care vor să-i ardă pe USL-iști în cabină? Cu asemenea femei, cine Dumnezeu și-ar dori să ardă USL-ul? Dacă era vorba de PDL mai ziceam… o au pe Elena Udrea, pe care, știu sigur, câțiva ar dori să o ardă.

Apoi vine întrebarea “Ce se întâmplă dacă există femei care vor să ardă USL-ul?”. Aici cum facem? Le dați un dildo la intrarea în cabine sau femeile nu pot să ardă, deci, mai bine nu se prezintă la vot? Sau femeile trebuie să violeze bărbații, care, sigur nu vor fi încântați la auzul acestei propuneri.

Multe întrebări, puține răspunsuri. Eu zic că cel mai bine e să folosească ei prezervativele ca nu cumva să dea viață unor specimene aseamanatoare cu idioții care au conceput această campanie.

Acum să analizăm ideea campaniei

Probabil au făcut un studiu prin care s-a demonstrat ori că românii nu au parte de sex, ori apar prea mulți copii nedoriți pentru că părinții nu au bani de prezervative.

Presupun că ARD-ul vrea ca USL-ul să aibă parte de mult sex. Probabil au făcut și aici un studiu în care s-a arătat că membrii Uniunii Social Liberale nu au parte de sex îndeajuns și s-au gândit să organizeze o orgie în cinstea lor, având că principali actori tocmai pe USL.

Nu știu sigur, dar dacă această campanie o să aibă succes, membrii USL or să meargă crăcănați pe covorul roșu și or să doarmă pe burtă cel puțin vreocateva luni.

Să revenim la ideea în sine. Mesajul lor este de genul “Ești stresat de USL? Nu-i mai vota!”. Un mesaj simplu și care, zic eu, ar fi avut mai mult succes decât prostia aia de au scos-o ei.

Desigur, trebuie să acordăm un plus pentru originalitate dar alte 100 de minusuri pentru campania în sine. Asta arată cât de jos s-a ajuns cu sistemul politic în România. Acum votezi cu ăia care îți fac mai puțin rău, nu cu ăia care îți vor mai mult bine.

Să auzim numai de bine! Nu de alta, dar de rău ne-am săturat.

Single Post Navigation

2 thoughts on “ARD-ul și prezervativele

  1. Pingback: ARD-ul și religia | George Safta

  2. Pingback: ARD-ul și mizeria | George Safta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: